26 листопада 2020 року в режимі онлайн на платформі ZOOM проведено консультування для вчителів фізико-математичного циклу та інформатики закладів загальної середньої освіти з теми “Забезпечення якості освіти в умовах карантинних обмежень: новації в Положенні про дистанційне навчання та формат реалізації“.

Консультант КУ “Зарічненський центр професійного розвитку педагогічних працівників” Клімович Галина Андріївна проаналізувала нормативну базу з питань дистанційного та змішаного навчання, зокрема Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти; звернула увагу педагогів на моделі змішаного навчання; розкрила особливості розробки дистанційного уроку математики, фізики, інформатики; презентувала ресурси та інструментарій дистанційного навчання.

У ході роботи учасники заходу ознайомилися з комп’ютерними платформами Moodle, Google Classroom, Zoom, Click Meeting, Мıй клас та їх можливостями для використання, отримали практичні інструкції щодо їх застосування на уроках.

На завершення заняття підведено підсумки та вироблено конкретні практичні поради. Учасники висловили щиру подяку організатору за продуктивне спілкування та атмосферу доброзичливості і взаємопідтримки.

 

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *